Reviews

Hier vind u een stukje met beoordelingen en ervaringen van klanten.
Zo kunt u ook lezen hoe zij het ervaren hebben om door ons foto’s te laten maken.
Ook kunt u hier lezen wat eventuele gasten vonden van onze aanwezigheid.

Meerdere fotoshoots

Sabrina heeft voor ons in 2018 drie belangrijke momenten kunnen vastleggen. Een fotoshoot met de familie, onze trouwdag en de uitvaart van mijn lieve moeder. We houden van haar oog voor detail en de speelse manier waarop ze kleine emoties en plezier-momentjes scherp en professioneel vastlegt. We voelde ons beide (trouwdag) en met zn allen (fotoshoot) erg op ons gemak en ongedwongen. We zijn dan ook superblij met het resultaat.. Dank je wel lieverd, dankzij jou hebben we deze mooie herinneringen voor altijd om op terug te kijken..
X
Muriël en Lars


Meer foto's van deze shoot? Bekijk deze pagina.

Muriël Hartenberg-Burgering

Meerdere fotoshoos

Fotoshoot bruiloft

Waar ik altijd al onder de indruk was van de bedrijfsfoto's, was ik nu nog veel meer onder de indruk. De foto's waren precies zoals ik had gehoopt. Spontaan, mooi licht, niet teveel bewerkt en een prachtige compositie. Sabrina is een topper! Ik zou haar zeker weer vragen voor een volgende fotoshoot.

Meer foto's van deze shoot? Bekijk deze pagina.

Paulina Tjassens Keiser

Fotoshoot Bruiloft

Fotoshoots honden uitlaatservice en bruiloft

Ik heb al meerdere fotoshoots met Sabrina gedaan. De eerste fotoshoots waren voor mijn bedrijf, een honden uitlaatservice. Zodra er een mooi moment was stond zij klaar met haar camera en kwam er altijd een prachtige, spontane foto. Doordat deze foto's altijd zo een succes waren en van goede kwaliteit heb ik haar ook gevraagd voor mijn bruiloft.

Meer foto's van deze shoot? Zie de bijbehorende albums van de uitlaat service op Facebook

Paulina Tjassens Keiser

Fotoshoots honden uitlaatservice en bruiloft

Sabrina heeft super mooie actie foto's gemaakt van mijn honden Loa en Pip!

Tijdens de honden-fotoshoot hebben we een heerlijke wandeling gemaakt in het bos, terwijl we aan het wandelen waren heeft Sabrina een hele hoop mooie actie foto's gemaakt waarop mijn honden samen aan het spelen waren. De sfeer was erg prettig tijdens de wandeling en je kan zien dat Sabrina een passie heeft voor fotograferen. Ze komt heel deskundig over en dit is terug te zien in het resultaat.. Prachtige foto's! Ik zou Sabrina zeker aanbevelen aan anderen.
Groetjes Dylan.

Foto hond

Dylan

Fotoshoot honden
Foto hond